O nama


onama


FILS d.o.o. je obiteljsko poduzeće koje posluje od 1992. godine. Od prosinca 2003. poduzeće se lociralo na adresi: Kamik 28, Banjole, 52100 PULA, u poslovnom objektu veličine 300 m2 s uredskim prostorom i radionom.

Poduzeće danas broji 20 - tak vozila i oko 30-tak stalno zaposlenih djelatnika. Osnovna djelatnost poduzeća je prijevoz putnika koji uključuje transfere, linijski, TAXI i povremeni prijevoz. Povremeni prijevoz ostvaruje se individualnim pristupom, kreiranjem usluge prijevoza po mjeri korisnika, odnosno radi se o različitim uslugama prijevoza u turizmu, organiziranju transfera, najmu autobusa, odnosno vozila s vozačem.

Poduzeće želi izgraditi imidž prepoznatljivosti kroz kvalitetu usluge koju pruža, profesionalnim pristupom voznog osoblja i kvalitetu voznog parka.

misija
Mi postojimo da putujemo zajedno. Predanost u razumijevanju potreba, kvaliteti usluga i povjerenju korisnika. Poslujemo na otvoren i razborit način te razvijamo inovativna rješenja. Povećanje vrijednosti temeljna je odrednica kompanije. Oslanjamo se na integritet, sposobnost i predanost naših zaposlenika.

vizija
Biti drugačiji, izgraditi povjerenje u odnosima s dionicima i ulagati u znanje, odnose, procese i vozila.

 

Nakon 25-to godišnjeg iskustva spremni smo Vam pružiti kvalitetnu, pouzdanu i Vama prilagođenu uslugu. Iako svjesni izbora kojeg imate, vjerujemo da ćete izabrati upravo nas.

potpis

FILS koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se